Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 229 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 104 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka soku z limonki, ziaren kukurydzy, mielonego kminku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 85%. Podobne przepisy obejmują Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Trzy Fasola Meksykańska Kukurydza Czarna Fasola Sałatka.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstaw co najmniej 15 minut, aby kukurydza całkowicie się rozmroziła i połączyła smaki, a następnie wrzuć i podawaj. Kukurydza również szybko schłodzi tę łatwą sałatkę boczną, ponieważ rozmraża się-nie trzeba przechowywać w lodówce!