Sałatka z cytrusów, Quinoa i szpinaku to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka płatków chile, sok z cytryny, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Cytrusowa Sałatka Z Quinoa, Cytrusowa Sałatka Z Kurczaka Quinoa, oraz Czerwona Sałatka z komosy ryżowej z cytrusami i pistacjami.
Instrukcje
1
Gotuj quinoa zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie wymieszać skórkę, sok, olej, płatki chile, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Pieprz
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sok
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać szpinak i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Cebula
3
Wymieszać w ciepłej komosie ryżowej i posypać wierzch sałatki fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane