Sałatka z ciepłym stekiem z sosem Marinara

Sałatka z ciepłym stekiem z sosem Marinara
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Ciepły stek Sałatka z sosem Marinara może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 772 kalorie, 58g białka, oraz 57 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dziecko rukola, ser mozzarella, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Szparagów, Gorgonzoli I Steków Na Ciepło, Sałatka z ciepłym stekiem i serem pleśniowym, oraz Wieszak stek z ciepłą sałatką Bulgur dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Steki natrzeć oliwą z oliwek i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotuj grill węglowy lub gazowy na bardzo wysokie ciepło (600; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 4 sekund). Podczas gdy grill się nagrzewa, rozgrzej ruszt do gotowania przez co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Tymczasem ciepłe 4 talerze obiadowe. Umieść marinara w małym rondlu i wymieszać na średnim ogniu, aż do duszenia, o 3 protokół; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3
Steki z grilla, obracając się raz, aż do Rzadkości w środku (pokrojone na próbę; mięso będzie nadal gotować po zejściu z grilla), 2 do 3 minut dla średnio rzadkich. Steki spódnica może potrzebować 2 do 3 minut dłużej niż steki nowojorskie. Podnieś steki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Szybko łyżka marinara na środku każdego talerza. Ustaw steki na marinara, ułóż plastry mozzarelli na stekach i Kopiec rukoli na serze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(pasta Czosnkowo-chili)(pasta Czosnkowo-chili)
5
Wlać soki mięsne z talerza do sałatek, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn