Sałatka z ciepłym stekiem z sosem Marinara
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Ciepły stek Sałatka z sosem Marinara może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 772 kalorie, 58g białka, oraz 57 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dziecko rukola, ser mozzarella, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Szparagów, Gorgonzoli I Steków Na Ciepło, Sałatka z ciepłym stekiem i serem pleśniowym, oraz Wieszak stek z ciepłą sałatką Bulgur dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki natrzeć oliwą z oliwek i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotuj grill węglowy lub gazowy na bardzo wysokie ciepło (600; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 4 sekund). Podczas gdy grill się nagrzewa, rozgrzej ruszt do gotowania przez co najmniej 10 minut.
Tymczasem ciepłe 4 talerze obiadowe. Umieść marinara w małym rondlu i wymieszać na średnim ogniu, aż do duszenia, o 3 protokół; zachować ciepło.
Steki z grilla, obracając się raz, aż do Rzadkości w środku (pokrojone na próbę; mięso będzie nadal gotować po zejściu z grilla), 2 do 3 minut dla średnio rzadkich. Steki spódnica może potrzebować 2 do 3 minut dłużej niż steki nowojorskie. Podnieś steki na talerz.
Szybko łyżka marinara na środku każdego talerza. Ustaw steki na marinara, ułóż plastry mozzarelli na stekach i Kopiec rukoli na serze.
Wlać soki mięsne z talerza do sałatek, jeśli chcesz.