Sałatka Z Buraków Z Kandyzowanymi Migdałami Marcona

Sałatka Z Buraków Z Kandyzowanymi Migdałami Marcona
Sałatka z buraków z kandyzowanymi migdałami Marconan jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 57 minut. Jeśli masz frisee, sok pomarańczowy, pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z buraków z kandyzowanymi migdałami Marconan, Sałatka z dzikiego ryżu z migdałami Marconan, oraz Sałatka Figowa Z Serem Cabrales I Migdałami Marconan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. W dużym naczyniu do pieczenia wrzucić buraki z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Przykryć folią i piec 1 1/2 godziny, lub do miękkości. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, obrać i pokroić je w 1/2 cala kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Tymczasem linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem. W średnim rondlu połącz 1 łyżkę. masła z cukrem, syrop kukurydziany, i szczypta soli i cayenne i doprowadzić do wrzenia, mieszając, do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj migdały i mieszaj, aż równomiernie pokryje się syropem. Zeskrobać migdały na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Pieczemy z burakami ok. 12 minut, aż się zrumienią i zbrązowieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Pozostawić orzechy do ostygnięcia przez około 25 minut, a następnie rozbić na małe grona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
6
W małym rondelku, gotować sok pomarańczowy na umiarkowanym ogniu, aż zredukowane do 2 łyżki stołowe, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
7
Ostudzić, a następnie przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Ubij w occie, musztardzie i szalotce. Gradullay ubić w 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawić sos solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Dodać buraki i frisee i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curly EndiveCurly Endive
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
10
Przełożyć sałatkę na talerz lub miskę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Udekoruj kandyzowanymi migdałami, ogol pecorino na wierzchu i podawaj.(Obrane, Prażone buraki i dressing mogą być refrierowane przez noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem. Migdały można zrobić z tygodniowym wyprzedzeniem, przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
PecorinoPecorino
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 57 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn