Sałatka Z Buraków I Orzechów Włoskich Z Koperkiem

Sałatka Z Buraków I Orzechów Włoskich Z Koperkiem
Sałatka z buraków i orzechów włoskich z koperkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 65 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, koperek, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sałatka z buraków i orzechów włoskich z koperkiem, Sałatka z buraków i orzechów włoskich ze słodkim Dijon koperkiem Vinaigrette, oraz Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usuń zielenie buraków, jeśli jest dołączone, pozostawiając około 1 cala łodygi przymocowanej do buraków; zarezerwuj zielenie do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Umieścić buraki w naczyniu do pieczenia i przykryć wodą o około 1/4 cala. Przykryć naczynie szczelnie i piec, aż buraki można łatwo przekłuć nożem, około 45 minut lub więcej, w zależności od wielkości buraków.Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, obrać i pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Umieścić buraki w średniej misce, dodać 1 1/2 Tbs. ocet i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odstawić na 30 minut.
6
Dodać oliwę z oliwek, koperek, czosnek i sól, delikatnie mieszając, aby plastry nie pękały. Smak i dodać więcej octu, w razie potrzeby. Wymieszać orzechy włoskie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Służy 4.Williams-Sonoma.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje65
Ocena Zdrowia0
Magazyn