Sałatka Z Buraków I Orzechów Włoskich Z Koperkiem
Sałatka z buraków i orzechów włoskich z koperkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 65 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, koperek, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sałatka z buraków i orzechów włoskich z koperkiem, Sałatka z buraków i orzechów włoskich ze słodkim Dijon koperkiem Vinaigrette, oraz Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Usuń zielenie buraków, jeśli jest dołączone, pozostawiając około 1 cala łodygi przymocowanej do buraków; zarezerwuj zielenie do innego użycia.
Umieścić buraki w naczyniu do pieczenia i przykryć wodą o około 1/4 cala. Przykryć naczynie szczelnie i piec, aż buraki można łatwo przekłuć nożem, około 45 minut lub więcej, w zależności od wielkości buraków.Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, obrać i pokroić w cienkie plasterki.
Umieścić buraki w średniej misce, dodać 1 1/2 Tbs. ocet i delikatnie wymieszać.
Dodać oliwę z oliwek, koperek, czosnek i sól, delikatnie mieszając, aby plastry nie pękały. Smak i dodać więcej octu, w razie potrzeby. Wymieszać orzechy włoskie i podawać.