Sałatka z buraków i marynowanego koziego sera może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj {38 Power Foods} marynowana Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, Sałatka z buraków i koziego sera, oraz Sałatka z buraków z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połącz olej, ocet, sok jabłkowy, tymianek, pieprz, sól i czosnek w małej misce i ubijaj, aby zmiksować. Doprawić solą i pieprzem.
Mżawka z wystarczającym opatrunkiem do zwilżenia. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
5
Każdy burak owinąć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
6
Umieścić buraki bezpośrednio na stojaku piekarnika i piec do miękkości, o 50 protokół. Osiem minut przed buraki są miękkie, umieścić fasolkę w naczyniu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
Piekarnik
7
Dodać olej i szczyptę każdej soli i pieprzu i wrzucić do herbu. Upiec fasolkę szparagową wraz z burakami, aż chrupiące-miękkie, o 8 protokół.