Sałatka z bulguru, fasoli Garbanzo i ogórka
Bulgur, fasola Garbanzo, i sałatka z ogórka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 478 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka koperku, octu balsamicznego, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka Z Bulguru, Fasoli Garbanzo I Ogórka, Sałatka Balsamiczna Z Ogórkiem I Garbanzo Fasoli, oraz Garbanzo Sałatka Ogórkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować bulgur w dużym rondlu kotłówsolonej wody, aż tylko miękkie, 10 do 12minutes.
Drenaż. Spłucz zimną wodą, dobrze spłucz.
Przenieść do dużej miski.
Dodajgarbanzos i następne 4 składniki.
Ocet i kminek ubić w małej misce.
Ubij w oleju. SOS doprawić solą i papryką; wlać bulgur do sałatki.Doprawić solą i pieprzem.
W porcji: 458 kalorii, 16 g tłuszczu, 15 g błonnika