Sałatka z boczkiem kanadyjskim i jajkami gotowanymi

Sałatka z boczkiem kanadyjskim i jajkami w koszulce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: sałatka z mniszka lekarskiego z jajkami i boczkiem, Ciepła sałatka z rukoli Michaela Ruhlmana z boczkiem i jajkami w koszulce, oraz Szwajcarski kanadyjski boczek i jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać musztardę, sól, szalotki, pietruszkę i 4 1/2 łyżeczki octu w dużej misce.
Dodać 3 łyżki oleju w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w patelni 12-calowej na dużym ogniu i brązowy boczek z pieprzem, mieszając, 1 do 2 protokół.
Napełnij głęboką patelnię 10-calową z 1 1/2 cala wody i 1 łyżeczka octu i doprowadzić do duszenia. Rozbij 1 jajko do filiżanki, a następnie wsuń do wody. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami, rozstaw je równomiernie. Gotuj na wolnym ogniu, aż białka będą jędrne, ale żółtka nadal będą płynne, 2 do 3 minut.
Jajka przełożyć na papierowe ręczniki i doprawić solą i pieprzem.
Podawać z boczkiem i jajkami.
Żółtka jaj nie są w pełni ugotowane, co może być niepokojące, jeśli salmonella jest problemem w Twojej okolicy.