Sałatka z boczkiem kanadyjskim i jajkami gotowanymi

Sałatka z boczkiem kanadyjskim i jajkami gotowanymi
Sałatka z boczkiem kanadyjskim i jajkami w koszulce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: sałatka z mniszka lekarskiego z jajkami i boczkiem, Ciepła sałatka z rukoli Michaela Ruhlmana z boczkiem i jajkami w koszulce, oraz Szwajcarski kanadyjski boczek i jajka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać musztardę, sól, szalotki, pietruszkę i 4 1/2 łyżeczki octu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać 3 łyżki oleju w wolnym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w patelni 12-calowej na dużym ogniu i brązowy boczek z pieprzem, mieszając, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BoczekBoczek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Napełnij głęboką patelnię 10-calową z 1 1/2 cala wody i 1 łyżeczka octu i doprowadzić do duszenia. Rozbij 1 jajko do filiżanki, a następnie wsuń do wody. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami, rozstaw je równomiernie. Gotuj na wolnym ogniu, aż białka będą jędrne, ale żółtka nadal będą płynne, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Jajka przełożyć na papierowe ręczniki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Wrzuć frisée z sosem.
7
Podawać z boczkiem i jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
JajkoJajko
1
Żółtka jaj nie są w pełni ugotowane, co może być niepokojące, jeśli salmonella jest problemem w Twojej okolicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn