Sałatka z białej fasoli i tuńczyka
Jeśli masz w pobliżu 15 minut do spędzenia w kuchni, Sałatka z białej fasoli i tuńczyka może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 35g białka, oraz 5G tłuszczu. Na $1.49 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis z Simply Recipes ma 1325 fanów. Jeśli masz sól i więcej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z cytryny, kilka es sosu tabasco i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z białej fasoli i tuńczyka, Sałatka z tunanem i białą fasolą, oraz Sałatka z tunanem i białą fasolą.
Instrukcje
część soku z cytryny na posiekanej cebuli podczas przygotowywania innych składników. To zabierze trochę oniony krawędzi z cebuli.
Połącz składniki w misce:
Odcedzić olej z tuńczyka i umieścić tuńczyka w dużej misce.
Dodać fasolę do tuńczyka i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Dodać cebulę, zioła, czarny pieprz, skórkę z cytryny i sok z cytryny i wymieszać do połączenia.
Dodaj Tabasco lub chili do smaku.
Jeśli sałatka potrzebuje więcej kwasu, dodaj trochę więcej soku z cytryny. Jeśli sałatka wydaje się trochę sucha, dodaj trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Schłodzić przed podaniem. Ta sałatka potrwa kilka dni w lodówce, szczelnie przykryta.