Sałatka z awokado z cytryną, boczkiem i rukolą
Sałatka z awokado z cytryną, boczkiem i rukolą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, rukolę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Awokado Z Cytryną, Boczkiem I Rukolą, Sałatka z rukoli i awokado z sosem cytrynowo-sojowym, oraz Sałatka z awokado i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ułóż boczek na patelni saute i piec przez 15 minut, aż będzie chrupiący.
Przełożyć boczek na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i pozostawić na kilka minut.
Wyłóż każdą połowę awokado za pomocą dużej łyżki i ułóż na talerzu. Rukolę rozsypać na awokado i pokruszyć boczek na wierzchu.
Skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem.