Sałatka Z Awokado, Pomidorów I Kukurydzy / Salsa
Przepis Sałatka z awokado, pomidorów i kukurydzy / Salsan jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kukurydzę, chipotle chile w adobo, cilantro, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych Awokado Salsa, Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych Awokado Salsa, oraz Salsa ze świeżej kukurydzy, pomidorów i awokado dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.