Przepis Sałatka z awokado, pomidorów i kukurydzy / Salsan jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kukurydzę, chipotle chile w adobo, cilantro, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych Awokado Salsa, Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych Awokado Salsa, oraz Salsa ze świeżej kukurydzy, pomidorów i awokado dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.