Sałatka z anyżu mojej babci
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać mojej babci anyż Sałatka ziemniaczana spróbować. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 9g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz majonez, sól i pieprz, seler, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana babci, Sałatka ziemniaczana babci, oraz Sałatka ziemniaczana babci.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości, o 8 do 10 protokół.
Wyjąć z ognia, spuścić i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia.
W dużej misce wymieszaj ziemniaki, seler, cebulę, majonez i nasiona anyżu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Udekoruj plasterkami ugotowanych na twardo jajek i w razie potrzeby polej papryką.