Sałatka z anyżu mojej babci
Sałatka z anyżu mojej babci to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona anyżu, ziemniaki do pieczenia, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana babci, Sałatka ziemniaczana babci, oraz Sałatka ziemniaczana babci.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości, o 8 do 10 protokół.
Wyjąć z ognia, spuścić i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia.
W dużej misce wymieszaj ziemniaki, seler, cebulę, majonez i nasiona anyżu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Udekoruj plasterkami ugotowanych na twardo jajek i w razie potrzeby polej papryką.