Sałatka warzywna mieszana II

Sałatka warzywna mieszana II
Mieszana sałatka jarzynowa II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz fasolę, seler, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Sałatka Warzywna Mieszana, Sałatka Warzywna Mieszana I, oraz Sałatka Warzywna Mieszana.

Instrukcje

1
W misce do mieszania, połączyć mieszane warzywa, fasola, cebula, seler i papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
PaprykaPapryka
SelerSeler
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Na małej patelni z sosem połącz ocet, cukier, musztardę i mąkę. Zagotować, zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać sos na warzywa i wrzucić. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn