Sałatka Warstwowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Sałatka warstwowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 11g białka, oraz 56 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 55 minut. Jeśli masz czosnek w proszku, cebula, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Egipska Sałatka Fattet (Warstwowa Sałatka Z Ciecierzycy), Sałatka Mimosa (Warstwowa Sałatka Z Tuńczyka), oraz Sałatka Wielowarstwowa.
Instrukcje
Umieścić jajka w dużym rondlu i całkowicie przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zdjąć z ognia.
W naczyniu 9x13 cali, warstwa sałaty, cebula, kasztany wodne i groch.
W średniej misce połączyć majonez, cukier, sól i czosnek w proszku.
Wymieszać na gładką masę.
Rozprowadzić na wierzchu równomiernie na wierzchu grochu. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Jajka obrać i posiekać na twardo.
Wyjmij sałatkę z lodówki i top z boczkiem, jajkami i pomidorem.