Sałatka Truskawkowa Z Kantalupą Z Syropem Limonkowym I Miętą

Sałatka Truskawkowa Z Kantalupą Z Syropem Limonkowym I Miętą
Sałatka truskawkowa z kantalupą z syropem limonkowym i miętą to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $5.51 za porcję. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka kantalupy, sok z limonki, Skórka z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Kantalupa z syropem limonkowym Tequila, Miód i kantalupa w syropie waniliowo-limonkowym, oraz Poważne sałatki: owoce pestkowe z syropem imbirowo-limonkowym i miętą dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia22
Magazyn