Sałatka truskawkowa z dressingiem makowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 7G tłuszczu i w sumie 86 kalorii. Mieszanka octu jabłkowego, śmietany, pokrojonych migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 15%. Podobne przepisy obejmują Sałatka truskawkowa z dressingiem makowym, Sałatka truskawkowa z dressingiem makowym, oraz Sos Sałatkowy Z Makiem Truskawkowym.
Instrukcje
1
Na małej ciężkiej patelni na średnim ogniu gotuj i mieszaj cukier, aż się rozpuści i stanie się karmelowy, około 10 minut. Mieszaj migdały, aż się pokryją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Karmel
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Rozłóż na folii do ostygnięcia; rozbić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
W dużej misce połącz Rzym, cebulę i truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Połącz składniki dressingu; skrop sałatkę i wymieszaj, aby pokryć.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Miguel Torres Cordillera Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.