Sałatka Tri Colore z koprem włoskim
Sałatka Tri Colore z koprem włoskim może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, szalotka, serca rzymskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Tri Colore z koprem włoskim, Sałatka Tri Colore, oraz Sałatka Tri-Colore z krakersami Frico i Cezarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz wszystkie sałaty w dużej misce sałatkowej.
W małej misce umieścić liście kopru włoskiego. Skórki pomarańczy na liściach i dodać szalotkę.
Dodać ocet do szalotki i odstawić 10 protokół. Pomarańczę obrać i posiekać.
Do sałatki dodać pokrojony koper włoski i pomarańcze.
Ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia do dressingu, aby połączyć. Sałatkę ubrać, wrzucić i doprawić solą i pieprzem, do smaku.