Sałatka Tilapia z salsą truskawkowo-ananasową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $3.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ogórek, sól przyprawioną, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć truskawki można śledzić to danie główne z Naleśniki z truskawkami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowana Tilapia z salsą ananasową, Grillowana Tilapia z salsą ananasową dla 2, oraz Łatwa Tilapia z salsą truskawkową.
Instrukcje
1
Odstawić 2 łyżki soku ananasowego. W małej misce wymieszaj ananasa i pozostały sok z innymi składnikami salsy.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Na stojaku w patelni brojlerów umieść ryby; spryskaj szczyty ryb sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
Piekarnik
3
Wierzch ryby posypać 2 łyżkami soku ananasowego, przyprawioną solą i wędzoną papryką. Broil z Topy 4 do 6 cali od ciepła 6 do 8 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Ananasowy
Papryka Wędzona
Sól Sezonowana
Ryby
4
Tymczasem na każdym z 4 talerzy ułóż 1 szklankę szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
5
Na szpinaku umieść smażoną rybę. Łyżka salsy nad rybą i szpinakiem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.