Sałatka Tilapia z salsą truskawkowo-ananasową

Sałatka Tilapia z salsą truskawkowo-ananasową
Sałatka Tilapia z salsą truskawkowo-ananasową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $3.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ogórek, sól przyprawioną, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć truskawki można śledzić to danie główne z Naleśniki z truskawkami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowana Tilapia z salsą ananasową, Grillowana Tilapia z salsą ananasową dla 2, oraz Łatwa Tilapia z salsą truskawkową.

Instrukcje

1
Odstawić 2 łyżki soku ananasowego. W małej misce wymieszaj ananasa i pozostały sok z innymi składnikami salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
AnanasAnanas
SokSok
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Na stojaku w patelni brojlerów umieść ryby; spryskaj szczyty ryb sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
3
Wierzch ryby posypać 2 łyżkami soku ananasowego, przyprawioną solą i wędzoną papryką. Broil z Topy 4 do 6 cali od ciepła 6 do 8 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Papryka WędzonaPapryka Wędzona
Sól SezonowanaSól Sezonowana
RybyRyby
4
Tymczasem na każdym z 4 talerzy ułóż 1 szklankę szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
5
Na szpinaku umieść smażoną rybę. Łyżka salsy nad rybą i szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn