Sałatka szpinakowo-truskawkowa Kim

Sałatka szpinakowo-truskawkowa Kim jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 207 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, oliwę z oliwek, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z Truskawkowym winegretem #SundaySupper, Sałatka szpinakowo-truskawkowa z winegretem Truskawkowym, oraz Sałatka ze szpinakiem Truskawkowym z sosem truskawkowym.
Instrukcje
Wymieszać oliwę z oliwek, 1/3 szklanki orzechów nerkowca, ciepłą wodę, miód, sok z cytryny, biały ocet, sos sojowy i czosnek w blenderze, aż będzie gładka i kremowa; schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.
Wrzucić szpinak, 1/2 szklanki posiekane nerkowce, truskawki, i grzyby w dużej misce do wymieszania; mżawka schłodzone dressing na sałatkę i wrzucić lekko.