Sałatka szpinakowa z kaszą i czarną fasolą
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Sałatka szpinakowa z Kaszanem i czarną fasolą może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz 3/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, kasha, białko jaja i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z kaszanką i czarną fasolą, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Kasha Lakishkes (Kashan i łuki).
Instrukcje
Wymieszać białko jaja i kaszę do wymieszania.
Rozgrzać patelnię heavy medium nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę kasha; gotować i mieszać 3 min. lub do momentu, gdy mieszanina zostanie ugotowana na sucho i ziarna kaszy zostaną oddzielone. Wymieszać z wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć; dusić na średnim i małym ogniu 10 min. albo dopóki woda nie zostanie wchłonięta, a kasza będzie miękka.
Łyżka kasha do średniej miski.
Dodać fasolę i cebulę; lekko wymieszać.
Talerz przykryć szpinakiem; na wierzch polać mieszanką kaszy, serem i papryką.