Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem orzechowym balsamicznym

Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem orzechowym balsamicznym
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem z orzecha balsamicznego może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać heinz ocet balsamiczny, donice orzechy włoskie, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z prażonymi winogronami i ciepłym sosem balsamicznym, Balsamiczny kotlet z kurczaka na sałatce szpinakowej z pieczarkami, boczkiem i ciepłym sosem Szalotkowym, oraz Sałatka Z Prosciutto I Ciepłym Sosem Balsamicznym.

Instrukcje

1
Wrzucić szpinak z pieczarkami, serem i cebulą w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogniu do pożądanej chrupkości, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Usuń boczek z patelni; rezerwy 2 łyżki. z kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na papierowych ręcznikach kładziemy boczek do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Dodaj orzechy włoskie do zastrzeżone kapie w patelni. Gotować 1 do 2 min. lub aż lekko tosty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z octem, olejem, solą i pieprzem. Gotować 30 sek. lub aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać gorący sos na sałatkę; wrzucić do płaszcza. Na wierzch jajka. Pokruszyć boczek; posypać sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn