Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem orzechowym balsamicznym

Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem z orzecha balsamicznego może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać heinz ocet balsamiczny, donice orzechy włoskie, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z prażonymi winogronami i ciepłym sosem balsamicznym, Balsamiczny kotlet z kurczaka na sałatce szpinakowej z pieczarkami, boczkiem i ciepłym sosem Szalotkowym, oraz Sałatka Z Prosciutto I Ciepłym Sosem Balsamicznym.
Instrukcje
Wrzucić szpinak z pieczarkami, serem i cebulą w dużej misce; odstawić.
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogniu do pożądanej chrupkości, obracając często.
Usuń boczek z patelni; rezerwy 2 łyżki. z kapieli na patelni.
Na papierowych ręcznikach kładziemy boczek do osuszenia.
Dodaj orzechy włoskie do zastrzeżone kapie w patelni. Gotować 1 do 2 min. lub aż lekko tosty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z octem, olejem, solą i pieprzem. Gotować 30 sek. lub aż do ogrzania.
Wlać gorący sos na sałatkę; wrzucić do płaszcza. Na wierzch jajka. Pokruszyć boczek; posypać sałatką.