Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowo-musztardowym

Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowo-musztardowym
Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Bekonowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,46 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Mieszanka migdałów, octu winnego, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Sałatka szpinakowa z mozzarellą, gruszkami, orzeszkami piniowymi i ciepłym sosem z miodu, musztardy i boczku, Ciepła sałatka ziemniaczana z sosem Boczkowo-musztardowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym.

Instrukcje

1
Szpinak włożyć do dużej miski, ułożyć na twardo jajka, grzyby, 4 pokruszone paski boczku, ser szwajcarski i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Mieszamy z szalotką i czosnkiem i gotujemy do zmiękczenia i półprzezroczystości, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Ubić ocet, musztardę Dijon, miód i 2 pokruszone paski boczku. doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie gotować na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Szpinak zalać gorącym sosem i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn