Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowo-musztardowym

Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowo-musztardowym
Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Bekonowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,46 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Mieszanka migdałów, octu winnego, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Sałatka szpinakowa z mozzarellą, gruszkami, orzeszkami piniowymi i ciepłym sosem z miodu, musztardy i boczku, Ciepła sałatka ziemniaczana z sosem Boczkowo-musztardowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym.

Instrukcje

1
Szpinak włożyć do dużej miski, ułożyć na twardo jajka, grzyby, 4 pokruszone paski boczku, ser szwajcarski i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Mieszamy z szalotką i czosnkiem i gotujemy do zmiękczenia i półprzezroczystości, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Ubić ocet, musztardę Dijon, miód i 2 pokruszone paski boczku. doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie gotować na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Szpinak zalać gorącym sosem i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn