Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowo-musztardowym
Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Bekonowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,46 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Mieszanka migdałów, octu winnego, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Sałatka szpinakowa z mozzarellą, gruszkami, orzeszkami piniowymi i ciepłym sosem z miodu, musztardy i boczku, Ciepła sałatka ziemniaczana z sosem Boczkowo-musztardowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym.
Instrukcje
1
Szpinak włożyć do dużej miski, ułożyć na twardo jajka, grzyby, 4 pokruszone paski boczku, ser szwajcarski i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Mieszamy z szalotką i czosnkiem i gotujemy do zmiękczenia i półprzezroczystości, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Ubić ocet, musztardę Dijon, miód i 2 pokruszone paski boczku. doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie gotować na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Udziec Jagnięcy Z Kością
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Szpinak zalać gorącym sosem i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj