Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowo-musztardowym
Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Bekonowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,46 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Mieszanka migdałów, octu winnego, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Sałatka szpinakowa z mozzarellą, gruszkami, orzeszkami piniowymi i ciepłym sosem z miodu, musztardy i boczku, Ciepła sałatka ziemniaczana z sosem Boczkowo-musztardowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Boczkowym.
Instrukcje
Szpinak włożyć do dużej miski, ułożyć na twardo jajka, grzyby, 4 pokruszone paski boczku, ser szwajcarski i migdały.
Rozgrzej oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Mieszamy z szalotką i czosnkiem i gotujemy do zmiękczenia i półprzezroczystości, około 2 minut.
Ubić ocet, musztardę Dijon, miód i 2 pokruszone paski boczku. doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie gotować na gorąco.
Szpinak zalać gorącym sosem i wrzucić do płaszcza.