Sałatka szpinakowa Gina z przyprawami Pekan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Gina szpinak Sałatka z przyprawami Pekan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 2,21 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ancho chili w proszku, musztarda dijon, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa ziemniaczana serowa z sałatką szpinakową Giny, Sałatka Z Gorzkiej Zieleni Z Przyprawami Pekan I Persimmons, oraz Sałatka z kapusty czerwonej i Napa z jabłkami Braeburn i przyprawionymi orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pekan: roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać wszystkie przyprawy i pekan. Wymieszać i tosty pekan przez około 5 minut.
Przenieś je na talerz do ostygnięcia.
Wymieszać razem musztardę Dijon, szalotki i ocet balsamiczny w małej misce.
Skropić oliwą w ciągłym strumieniu, ubijając do emulgowania. Doprawić szczyptą cukru, solą i pieprzem do smaku.
Dodaj szpinak do dużej miski. Wrzucić zieleninę z przygotowanym sosem, boczek, ser pleśniowy, pomidory koktajlowe i przyprawy pekan.