Sałatka szparagowo-jabłkowa z serem pleśniowym Vinaigrette

Sałatka szparagowo-jabłkowa z serem pleśniowym Vinaigrette może być właśnie przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 47 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu, wody, sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka szparagowo-jabłkowa z serem pleśniowym Vinaigrette, Sałatka z serem pleśniowym, jabłkami i orzechami z winegretem z granatu, oraz Sałatka z posiekanych jabłek z prażonymi orzechami włoskimi, serem pleśniowym i winegretem z granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników, mieszając trzepaczką.
Szparagi gotować we wrzącej wodzie 1 minutę.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą; spuścić.
Połącz szparagi, sałatę i jabłko w dużej misce.
Skropić winegretem; wrzucić delikatnie do płaszcza.