Sałatka Ryżowa Śródziemnomorska
Śródziemnomorska Sałatka ryżowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Mieszanka oliwek, ogórków ogórkowych koperku, pomidorów roma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Ryżowa Śródziemnomorska, Sałatka Ryżowa Śródziemnomorska, oraz Sałatka Ryżowa Śródziemnomorska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem i gotować, aż lekko rumiane.
Wlać do wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż cała ciecz zostanie wchłonięta.
W dużej misce, wymieszać fasolkę szparagową, oliwki, papryka czerwona, zielona papryka, ogórek kiszony, pomidory, i czosnek. Wrzuć do ryżu.
Posypać octem i pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek, i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę, lub do całkowitego ostygnięcia, przed podaniem.