Sałatka pomidorowo-arbuzowa z fetą i prażonymi migdałami

Sałatka pomidorowo-arbuzowa z Fetanem i prażonymi migdałami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory w kolorach, 1/4-calowe kawałki arbuza, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka pomidorowo-arbuzowa z Fetanem i prażonymi migdałami, Sałatka z zielonej fasoli z prażonymi migdałami i fetą, oraz Sałatka z jagód pszennych z białą fasolą, Fetanem i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.