Sałatka pomidorowo-arbuzowa
Sałatka pomidorowo-arbuzowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, kostki arbuza, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Arbuzowa Sałatka Pomidorowa, Sałatka z pomidorów i arbuzów, oraz Sałatka arbuzowo-pomidorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Arbuz i pomidory połączyć w dużej misce; posypać cukrem i solą, podrzucając do herbu.
Wymieszaj cebulę, ocet i olej. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Podawać schłodzone z liśćmi sałaty, w razie potrzeby.
Posypać popękanym czarnym pieprzem do smaku.