Sałatka pomarańczowo-rukolowo-szpinakowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Mieszanka moreli preserve, szpinak-rukola sald mix, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem i rukolą z pomarańczą, Sałatka z pomarańczy i rukoli, oraz Prosta Sałatka Ze Szpinakiem I Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W mniejszej misce wymieszać marmoladę, sok z cytryny i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pepper.In duża salaterka wymieszać zieleninę i cebulę z pomarańczami i vinaigrette.