Sałatka polowa z cytrusowym winegretem i cukrowymi orzechami pekan

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki polowej z cytrusowym winegretem i Cukrowanymi orzechami pekan. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, pomarańczy pępka, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka polowa z cytrusowym winegretem i Cukrowanymi orzechami pekan, Pecan Crusted Chicken over field Greens with Caramel Citrus Vinaigrette, oraz Sałatka z rukoli z cukrem Pekan.
Instrukcje
Podgrzać małą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj pekan; gotować 6 minut lub aż lekko tosty, często mieszając.
Posypać cukrem i czerwoną papryką i gotować przez 1 minutę, stale mieszając.
Usuń pekan z patelni. Schłodzić na papierze woskowym.
Połącz zielenie, cytrusowe Vinaigrette i pomarańczowe sekcje w dużej misce; wrzucić dobrze.
Umieść 1 szklankę mieszanki zieleni na każdym z 8 talerzy; top każdej porcji z 1 1/2 łyżeczki pekan i 1 1/2 łyżeczki żurawiny.