Sałatka Pittsburgh
Need a danie główne bezglutenowe? Sałatka Pittsburgh może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 863 kalorie, 29g białka, oraz 75 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.7 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka balsamiczna, sól morska, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać glazurę balsamiczną, można podążać tym daniem głównym z Pomarańczowy Glazurowany Chleb Żurawinowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pittsburgh Potatoes, Pittsburgh Sandwich, oraz Stek Z Serem Pittsburgh dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dressingu: w małej misce wymieszać ocet, sól musztardową i pieprz. Następnie powoli skropić olejem, aż będzie gładki i zemulgowany.
Do sałatki: obrać i oczyścić zewnętrzną część główki sałaty, następnie od góry do dołu, pokroić i ćwiartować sałatę. Następnie na średnim ogniu dodaj olej z pestek winogron do patelni i pozwól się ogrzać.
Posyp obie strony każdego medalionu solą i pieprzem, a następnie dodaj medaliony do patelni. Pozostawić medalion do gotowania, w razie potrzeby partiami, przez 2 do 3 minut na pierwszej stronie, a następnie odwrócić i powtórzyć proces. Po ugotowaniu drugiej strony Usuń i pozwól medalionom odpocząć. Aby zbudować sałatkę, ułóż sałatę na talerzu, a następnie dodaj pomidora, cebulę, ser pleśniowy i 2 uncje sosu i podawaj.