Sałatka Pieczona-Warzywna Orzo
Sałatka pieczona-warzywna Orzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 547 kalorii, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, cebuli, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonych Warzyw Orzo, Sałatka Z Pieczonych Warzyw Orzo, oraz Pieczone Warzywo Orzo.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Ćwiartka papryki wzdłuż; usunąć rdzenie. Wcierać 1 łyżeczką. oliwa z oliwek; umieścić na blasze do pieczenia, wyciąć bok w dół. Broil aż blister, o 5 protokół.
Ostudzić i usunąć skórki.
Rozgrzej piekarnik do 204°. na patelni, wrzucić cebulę i cukinię z 2 łyżki. oliwa z oliwek, sól i pieprz. Pieczeń, często mieszając, do miękkości 45 minut.
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować orzo aż al dente, o 11 protokół.
Odcedzić, spłukać i ponownie odcedzić.
Ubić sok z cytryny, zioła i pozostałą oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać oliwki i warzywa. Pokruszyć i dodać ser przed podaniem.