Sałatka klinowa z sosem ranczo i pokruszonym serem pleśniowym
Sałatka klinowa z sosem ranczo i pokruszonym serem pleśniowym jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, sera, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka klinowa z sosem z sera pleśniowego, Klasyczna sałatka klinowa z sosem z sera pleśniowego, oraz Sałatka klinowa z sosem z domowego sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Plastry osuszyć na papierowych ręcznikach.
Do średniej wielkości rondla wlać 6 szklanek wody i ostrożnie wrzucić jajka. Doprowadzić do nagiego gotowania na wolnym ogniu (między 180 do 88°) na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia, przykryć i gotować przez 10 minut.
Jajka odcedzić w durszlaku. Przepuść zimną wodę nad nimi, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, a następnie obierz każdą pod zimną wodą. Suszyć na ręcznikach papierowych. Pokrój każdy na pół wzdłuż.
Wszystkie składniki na dressing ranczo ubić w średniej misce. Smak i, jeśli to konieczne, dodać więcej soli.
Umieść 2 kliny, 2 połówki jajka i 1 plasterek boczku na czterech talerzach. Ubierz każdy z około 1/4 szklanki Ranch dressing i 2 łyżki pokruszonego sera pleśniowego.