Sałatka owocowa Francie
Przepis Sałatka owocowa Francie jest gotowa w około 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańcze, ananasy, kiwi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka owocowa z kremowym sosem szkliwionym {moja ulubiona sałatka owocowa}, Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, oraz sałatka owocowa, jak zrobić sałatkę owocową / fruit s dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, przykryć imbir z 1/4 szklanki wody i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 2 protokół. Czysty w blenderze.
Z pomarańczy wyciąć skórkę i biały rdzeń. Pracując nad miską do serwowania, przeciąć między wewnętrznymi membranami, aby uwolnić segmenty do miski. Połówki kiwi pokroić na półksiężyce i dodać do miski wraz z ananasem i bananami.
Wlać syrop imbirowy i delikatnie wymieszać, aby zmiksować.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."