Sałatka Minestrone

Sałatka Minestrone
Przepis Sałatka Minestrone może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. 216 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka szparagów, fasoli, pieczonej papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Sałatka Minestrone, oraz Sałatka Minestrone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić 12 uncji fingerling lub dziecko czerwone ziemniaki w średnim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu widelcem, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy Czerwony ZiemniakNowy Czerwony Ziemniak
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozłóż je na blasze do ostygnięcia, a następnie pokrój ziemniaki na 1/2-calowe monety.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać 1 łyżeczkę soli. Przygotuj miskę z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
4
Dodać 8 uncji fasolki szparagi, pokroić na pół, i 1 funt szparagi, przycięte i pokroić w 1-calowe kawałki, więc są o wielkości makaronu używasz, i blanszować warzywa tylko, aż będą jasnozielone, 1 do 2 minut. Warzywa wyjąć z gorącej wody za pomocą pająka lub sitka, opłukać zimną wodą i zanurzyć w lodowatej wodzie do całkowitego ostygnięcia, następnie osuszyć, osuszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
WodaWoda
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
5
Dodaj 1 funt gemelli lub tubetti (lub dowolny krótki makaron wybrać) do wrzącej wody i gotować, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron KrótkiMakaron Krótki
GemelliGemelli
TubettiTubetti
WodaWoda
6
Odcedzić makaron i umieścić go w dużej misce do ostygnięcia trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wrzucić ziemniaki, szparagi, fasolka szparagowa, 1/2 Puchar pesto, jeden 15 1/2-Uncja może cannellini fasoli (odsączone i opłukane), jeden 6-uncja słoik pieczona papryka, pokrojone w paski, i sól i pieprz do smaku. Jeśli przygotowanie przed czasem, połączyć wszystkie składniki 1 do 2 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola CannelliniFasola Cannellini
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
SzparagiSzparagi
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8
Przedruk za pozwoleniem hostessy?: 313 pomysłów i inspiracji na bezproblemową rozrywkę Susan Spungen. Copyright © 2013 by Susan Spungen. Opublikowane przez Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn