Sałatka Meksykańska

Sałatka Meksykańska
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Sałatka meksykańska może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 280 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, cebulę, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Sałatka Meksykańska, oraz Sałatka Meksykańska.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć czarną fasolę, fasola garbanzo, kukurydza, cebula, kolendra, jalapenos, papryka, oliwa z oliwek, sok z limonki, pieprz, sól i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dobrze wymieszać; przechowywać w lodówce i pozostawić smaki do mieszania.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn