Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych

Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych
Sałatka z makaronem z pieczonych warzyw korzeniowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz sól, sól i pieprz, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów, Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić razem olej, ocet, musztardę, sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj makaron i resztki warzyw korzeniowych do dużej miski. Wymieszać natkę pietruszki i pokrojoną czerwoną cebulę. Wrzucić z vinaigrette i przechowywać w lodówce do niech smaki rozwijać, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
VinaigretteVinaigrette
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wołowinę doprawić solą i pieprzem i lekko zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
4
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć na talerz i odstawić. Marchew, seler i cebulę ułożyć na dole wolnej kuchenki, a na górze z podsmażoną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Dodać bulion, woda, czosnek, sos Worcestershire, i tymianek, i ustawić kuchenkę na niskie 8 godzin. Po zakończeniu wyjąć mięso na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CzosnekCzosnek
BulionBulion
TymianekTymianek
WodaWoda
MięsoMięso
7
Warzywa i bulion ostudzić przez około 5 minut, a następnie dodać do blendera. Powoli zmiksować, aż będzie gładka i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
SOS podawać z pieczeniem w garnku i prażonymi warzywami korzeniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Godzinę przed pieczeniem pieczeń w garnku Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
10
Dodaj wszystkie warzywa do dużej miski i dodać olej rzepakowy, rozmaryn, tymianek, i cebula. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ułożyć na tacy. Piecz przez 30 minut, następnie wrzuć i piecz kolejne 30 minut. Ułóż na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

680Orzechy dowolne (posiekane)beef bottom round roastbeef bottom round roast1(może być lub przeglądać)świeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przyprawświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do przypraw425Orzechy dowolne (posiekane)Kawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2marchew, pokrojona na 2-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 2-calowe kawałki2marchew, pokrojona na 3-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 3-calowe kawałki2zdaniepęczek selera pokrojonego w plasterki (okpęczek selera pokrojonego w plasterki (ok1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)227Orzechy dowolne (posiekane)makaron penne, gotowany i chłodzonymakaron penne, gotowany i chłodzony2(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki4gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony świeży czosnekmielony świeży czosnek1( bakłażany)cebula w plasterkachcebula w plasterkach1czerwona cebula, pokrojona w plasterkiczerwona cebula, pokrojona w plasterki2ziemniaki russet, pokrojone w 1-calową kostkęziemniaki russet, pokrojone w 1-calową kostkę2(może być lub przeglądać)sól, plus więcej do przyprawsól, plus więcej do przypraw4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pikantna musztarda brązowapikantna musztarda brązowa11 funt cukinii,każdy świeży rozmaryn i świeże liście tymiankukażdy świeży rozmaryn i świeże liście tymianku227Orzechy dowolne (posiekane)rzepa pokrojona w klinyrzepa pokrojona w kliny2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej2(zima)Sos WorcestershireSos Worcestershire1( bakłażany)cebula żółtacebula żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn