Sałatka Makaronowa Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych
Sałatka z makaronem z pieczonych warzyw korzeniowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz sól, sól i pieprz, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów, Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce ubić razem olej, ocet, musztardę, sól i pieprz, do smaku.
Dodaj makaron i resztki warzyw korzeniowych do dużej miski. Wymieszać natkę pietruszki i pokrojoną czerwoną cebulę. Wrzucić z vinaigrette i przechowywać w lodówce do niech smaki rozwijać, o 1 godzinę.
SOS podawać z pieczeniem w garnku i prażonymi warzywami korzeniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Korzeniowe
Pieczeń Garnkowa
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Godzinę przed pieczeniem pieczeń w garnku Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
10
Dodaj wszystkie warzywa do dużej miski i dodać olej rzepakowy, rozmaryn, tymianek, i cebula. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ułożyć na tacy. Piecz przez 30 minut, następnie wrzuć i piecz kolejne 30 minut. Ułóż na półmisku i podawaj.