Sałatka Little Gem z cytrynowym winegretem jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 30 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka sera pecorino romano, cebula, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cytrynowa Sałatka Winegret, Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon), oraz BLT posiekana Sałatka z cytrynowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Toast orzechy włoskie na talerzu ciasto na złoty, 12 protokół.
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
4
Przełożyć do miski i wymieszać z olejem z orzechów włoskich i szczyptą soli. W małej misce połączyć szalotkę, sok z cytryny i ocet i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Olej Z Orzechów Włoskich
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Odstawić na 10 minut. Powoli ubijamy oliwę z oliwek i doprawiamy pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
W dużej misce, wrzucić squash z cebulą, sałata, orzechy włoskie, pecorino i połowę dressingu i służyć. PozostaĹ ' y opatrunek zachowaj do innego uĹźycia.