Sałatka krabowa z winegretem Cezara
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Sałatka z kraba z Cezara Vinaigrette może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.0 za porcję. Jeśli masz sól i pieprz, szczypiorek, musztardę dijon i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Kale Caesar + Cezar Vinaigrette, Ciasta krabowe i Sałatka Cezar, oraz Sałatka krabowa i maślanka Cezar Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub mini procesor, połączyć 4 anchois z czosnkiem, ocet, musztarda i sos Worcestershire i puree, aż będzie gładka. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę z oliwek i zmiksuj do momentu włączenia. Doprawić winegret solą i pieprzem, dodać parmezan i krótko zmiksować.
W dużej misce delikatnie wrzuć kraba, szczypiorek, estragon i czerwoną paprykę z winegretem.
Przełożyć na talerze, u góry z pozostałymi 4 anchois i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau