Przepis Sałatka krabowa z salsą Mango może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 40 minut. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, grudkę krabów, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Podobne przepisy to Krabowo-kozi ser Poblanos z salsą Mango, Chrupiące ciasta krabowe z salsą Mango-ananasową, oraz Chiles Poblano Nadziewane Krabem Z Salsą Mango.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Uwagi: będziesz potrzebował 4 szklanek parfait lub dużych kieliszków do wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
1
Połączyć filiżanki owoców i pozostałe składniki salsy w misce i odstawić.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W każdej szklance parfait warstwa 1/2 szklanki rozdrobnionej sałaty, 1/4 szklanki grudki krabów i 2 łyżki kwaśnej śmietany. Powtórz nakładanie, aby zużyć wszystkie składniki.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.