Sałatka krabowa z brzoskwiniami i awokado
Sałatka krabowa z brzoskwiniami i awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 311 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.54 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, majonez, 6 brzoskwiń i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Awokado Nadziewane Krabem, Awokado Nadziewane Krabem Kreolskim, oraz Sałatka Jajeczna Nadziewana Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wybierz mięso krabowe, usuwając kawałki skorupy.
Ubić razem skórkę z cytryny, następnie 2 składniki i 1 łyżkę. sok z cytryny. Złóż paprykę jalapeo, następnie 2 składniki i mięso krabowe, za pomocą gumowej szpatułki. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku.
Wymieszać razem brzoskwinie i pozostałe 4 łyżki. sok z cytryny. Rezerwy 3 szklanki mieszanki brzoskwini. Pulsuj miód i pozostałą mieszankę brzoskwini w robocie kuchennym 8 do 10 razy lub do uzyskania gładkości. Doprawić puree brzoskwiniowe solą koszerną i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku.
Łyżka 1/4 szklanki puree mieszanki brzoskwini na schłodzonym talerzu.
Umieść okrągły frez o średnicy 3,5 cala na środku mieszanki brzoskwini na talerzu. (Zamiast tego można użyć czystej, pustej puszki z tuńczykiem z usuniętymi końcami.) Łyżkę jednej szóstej pokrojonego w kostkę awokado i 1/2 szklanki zarezerwowanej posiekanej mieszanki brzoskwini do krojenia, mocno pakując każdą warstwę i posypując koszerną solą i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku. Top z około 1/2 szklanki mieszanki kraba. Ostrożnie wyjmij nóż z płyty. Powtórz procedurę z pozostałą puree mieszanką brzoskwiń, awokado, posiekaną mieszanką brzoskwiń i mieszanką krabów. Ułóż żądaną ilość rukoli wokół każdej warstwowej sałatki; podawaj natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.