Sałatka klinowa z domowym sosem francuskim może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,41 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, papryka, musztarda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka klinowa z sosem z domowego sera pleśniowego, Iceberg Wedge Salad w / Homemade Blue Cheese Dressing (101: How To core sałata), oraz Zielona sałatka z domowym sosem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usunąć zewnętrzne liście z sałaty i pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
2
Wyjąć rdzeń i ponownie pokroić połówki na pół, tworząc 4 kliny i dokładnie umyć.
3
Skropić kremowym sosem francuskim i posypać połówki pomidorów i boczek na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
French Dressing
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala