Sałatka Jambalaya może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 306 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz paprykę, seler, sos sałatkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jambalaya, Jeg Jambalaya, oraz Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Podczas gotowania ryżu, miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż równomiernie zbrązowieje.
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.