Sałatka jajeczna z kopniakiem
Sałatka jajeczna z kopnięciem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 53 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwki nadziewane pimento, jajka, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Spróbuj Sos sałatkowy z kopnięciem, Grejpfrutowa Sałatka z Quinoa z kopnięciem, oraz Big Daddy 's Kick' n Chicken Salad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie przez 15 minut.
Spuścić gorącą wodę i uruchomić jajka pod zimną wodą, aby schłodzić. Pęknięcie muszli przez toczenie na blacie i skórki.
Umieść jajka w pojemniku robota kuchennego i krótko pulsuj, aby posiekać.
Przełożyć jajka do średniej miski i wymieszać z majonezem, śmietaną, musztardą chińską, selerem naciowym, oliwkami i smakiem. Doprawić papryką, płatkami czerwonej papryki, solą i pieprzem. Smak i dostosować przyprawy do własnych upodobań.