Sałatka Frisée z fasolą i ciepłym sosem bekonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz szalotkę, chłopski chleb, łagodny kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Sałatka Frisee z ciepłym boczkiem Vinaigrette, Ciepła Grillowana Sałatka z brzoskwiniami i Frisee z sosem z koziego sera, oraz Żele Żurawinowe Z Sałatką Frisée, Frytkami Z Dyni I Ciepłym Boczkiem.
Instrukcje
1
Fasolę odcedzić i opłukać. W średnim rondlu połącz fasolę z liściem laurowym, czosnkiem i 4 szklankami wody i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do umiarkowanie niskiego, przykryj częściowo i gotuj fasolę do miękkości, ale nie papkowatą, około 1 godziny; dodaj 1/2 łyżeczki soli 10 minut przed ich wykonaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Fasolę odcedzić i ostudzić do temperatury pokojowej. Wyrzucić liść laurowy i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Kostki chleba wrzucić z 2 łyżeczkami oliwy z oliwek i ułożyć w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec około 8 minut, lub do złotego, ale nie suche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
6
W niereaktywnej patelni średniej, smażyć boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż chrupiące.
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek do tłuszczu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zaczyna się brązowy, o 7 protokół. Wymieszać z octem, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
10
W dużej misce, wrzucić fryz z fasoli, boczek, grzanki tosty i pomidory.
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać opatrunek i wrzucić.
12
Dodać kozi ser i wrzucić delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
13
Podawać natychmiast.
14
Rekomendacja wina: garlicky, smaki dymu sugerują suchą biel, a kozi ser zawęża wybór do cierpkiego, chrupiącego Sauvignon Blanc. Poszukaj Soliloquy Flora Springs z 1994 lub Grgich Hills FUM Blanc z 1993, oba z Kalifornii.