Sałatka figowo-Rukolowa z parmezanem

Sałatka figowo-Rukolowa z parmezanem
Sałatka z figi i rukoli z parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,54 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rukolę, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Parmezanem Rukola, Sałatka Z Rukoli Z Parmezanem, oraz Sałatka z Arugulanem i ogolonym parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj figi; przykryć i odstawić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
3
Dodać rukolę i pieprz; dobrze wrzucić. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
SerSer
PieprzPieprz
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn