Sałatka Farro z koprem włoskim i rukolą
Sałatka Farro z koprem włoskim i rukolą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej z nasion słonecznika, farro, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Farro, Sałatka Z Farro, Ciecierzycy I Rukoli, oraz Sałatka Farro z groszkiem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, przykryć farro z 2 cale wody. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu do miękkości, o 25 protokół.
Odcedzić i ostudzić na około 10 minut.
W dużej misce ubić olej z czosnkiem i skórką z cytryny oraz sokiem.
Dodaj schłodzone farro i wrzucić dobrze.
Dodać koper włoski i pietruszkę, doprawić solą i pieprzem. Tuż przed podaniem złóż rukolę.