Sałatka Farfalle
Sałatka Farfalle jest bezmleczne przepis z 7 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz połówki pomidorów, paski piersi z kurczaka, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Farfalle, Sałatka Fieri Farfalle, oraz Farfalle Sałatka Z Tuńczyka.
Instrukcje
Połówki suszonych pomidorów pokroić w paski; umieścić w płynnej miarce. Przykryć wrzącą wodą; odstawić na 15 minut lub do miękkości.
Odcedzić, zastrzegając 1/4 szklanki płynu; odstawić.
Zrywaj twarde końce szparagów; w razie potrzeby usuń łuski za pomocą obieraczki do warzyw.
Szparagi pokroić na 2 - calowe kawałki; odstawić na bok.
Makaron gotować we wrzącej wodzie 10 minut, pomijając sól i tłuszcz.
Dodać szparagi do gotowania makaronu; gotować 2 minuty lub aż makaron i szparagi będą miękkie.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą, aż ostygnie; ponownie spuścić.
Połączyć makaron, suszone paski pomidorów, reserved tomato liquid, szparagi, pesto, i pozostałe 3 składniki w dużej misce; wrzucić dobrze. Wyluzuj.