Sałatka Fajita Wołowa
Sałatka Fajita wołowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz warzywa sałatkowe, ser cheddar, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Grillowanej Wołowiny Fajita, Mielona Wołowina Fajita Sałatka Taco, oraz Beef Fajita Bowls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć kminek, ostry sos pieprzowy i włoski dressing w małej misce i dobrze wymieszać. Rezerwa 1/2 szklanki opatrunku. W osobnej misce dodaj wystarczająco dużo sosu, aby pokryć wołowinę i marynować przez 1 godzinę.
Na gorącej patelni, smażyć wołowinę i gotować, aż gotowe. Pozostawić wołowinę do ostygnięcia. W średniej misce połączyć wołowinę z kukurydzą, fasolą, cebulą i 1/2 szklanki dressingu. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin przed podaniem.
Aby służyć, wrzucić mieszaninę wołowiny i warzyw z zieleni sałatki, pomidory i rozdrobniony ser.
Dodać dodatkowy dressing w razie potrzeby i top z rozdrobnionych chipsów tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.