Sałatka endywiowa z pomarańczami i kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, główkę czosnku, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka szpinakowa z pomarańczami i ciepłym kozim serem, Sałatka Zimowa Z Pomarańczami I Kozim Serem, oraz Sałatka Szpinakowa Z Pomarańczami I Ciepłym Kozim Serem dla podobnych receptur.
Wyjąć z piekarnika i oddzielić goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki. Przetworzyć ząbki czosnku, ocet, szalotka, sól i pieprz w blenderze, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia